Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in een voormalige drukkerij in Rijswijk / Den Haag. Op een industrieterrein vond ik deze ruimte. Niet de meest inspirerende omgeving buiten, des te inspirerender voor mij er binnen iets moois van te maken.

Letterruimte staat in het teken staat van letters tekenen, letters schrijven, en zelfs letters drukken zonder machines. Materiaal is belangrijk. In letterruimte staan mooie pennen, markers, verf, ecoline, brushpennen, potloden, inkt en er zijn verschillende soorten papier. In mijn letterruimte gebeurt alles -vanuit mijn achtergrond als grafisch ontwerper- wat met het grafische vak te maken heeft.

Ik wilde een eigen ruimte waar ik kan werken maar waar ik ook met een kleinere groep aan de slag kan gaan. Er kunnen maximaal 10 personenen aan mijn grote werktafel.

In mijn letterruimte -waar ik werk- worden ook workshops en cursussen gegeven die alles te maken hebben met letters en grafisch werk. Ik wilde een inspirerende ruimte maken, een ruimte waar je fijn kunt werken, waar je mag snuffelen in mijn boekenkast, waar tijd is om dieper in te gaan op datgene waar je tegenaan loopt in je creatieve proces, waar mensen elkaar ontmoeten. Een ruimte waar we schetsen. Mijn werkruimte is een ruimte waar we durven doen en waar we gaan creëren. Ik niet alleen, maar graag met anderen.

Ik nodig graag collega’s uit om in mijn werkruimte een workshop te geven. Omdat ze heel erg goed iets zijn en ik jullie graag kennis met ze laat maken. Wil je zelf eens langskomen met een groep makers? Ook dat kan op dagen dat de ruimte niet geboekt is voor een workshop.

Wie weet tot snel op één van de workshops of op één van mijn wekelijkse schetsboek-handletter-avonden!