Workshop op Maat

Besloten workshop handletteren
Wil je me uitnodigen op je feest? Een personeelsdag? Of wil je met je hele familie leren handletteren? dat kan. Een besloten workshop Handletteren kan vanaf 8 personen tot ongeveer 15 personenen.  Ik kan op locatie komen, dan bereken ik vanuit Rijswijk wel reiskosten. Ook is het mogelijk om met een groep naar Rijswijk, Den Haag of Delft te komen. Dan regel ik een leuke locatie voor jullie workshop. Vraag hier een offerte aan.

Op je werk
Regelmatig kom ik op ontwerpbureaus of andere bedrijven in de (creatieve) sector. Mijn handletter workshop is veel tekenen. Ook als je een opleiding hebt gedaan in de creatieve sector kun je daar nog veel aan hebben. De praktijk wijst uit dat er weinig meer wordt getekent, en deze workshop draagt er zeker aan bij om weer eens wat vaker een potlood en papier te pakken in plaats van gelijk de computer.

Mini-workshop handletteren.
Organiseer je een event, een festival of beurs? Ik kan ook een paar keer per dag een mini-workshop handletteren komen geven. Deze mini-workshop duurt 30 minuten is kan voor 10-20 personen. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen meedoen. Vraag hier een offerte aan.

Workshop op maat.
Regelmatig krijg ik de vraag of ik een kaart kan ontwerpen. Dat kan uiteraard, maar daar reken ik wel een vaste uurprijs voor. Bij een grote oplage is dat vaak geen probleem maar voor een beperkt oplage kan dat best oplopen. Daarom geef ik workshops op maat. Met een kleine groep (6 personen) werk je aan je eigen project: een (trouw)kaart, een mooie poster, een uitnodiging. Ik help je daarbij met het geven van tips en hoe je een mooie compositie krijgt in je werk. Deze workshop op maat duurt 2,5 uur. Je hebt dan in elk geval een goed ontwerp liggen. Een workshop op maat komt op €75 per persoon bij een groep van 6 personen.

Locaties gezocht:
Weet jij een leuke locatie waar ik tussen de 10-15 personen een handletter workshop kan geven? Een locatie die ik een dag in het weekend kan huren? Waar ook mogelijkheid is voor het zetten van thee of koffie (of dat daar besteld kan worden)? Een ruimte die afgesloten kan worden zodat we rustig kunnen letters tekenen?
Weet je iets? Mail me op workshop@handletters.nl ik sta open voor allerlei suggesties.

Vul onderstaand formulier in voor vragen en mogelijkheden