Handletters.nl

Naast mijn werk als grafisch ontwerper geef ik handletter workshops (en allerlei andere workshops di met letters te maken hebben).

Letterruimte

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Handletteren moet vooral leuk zijn, vind ik. Niets mis mee om met passers, schetsontwerpen en scherpgeslepen krijtjes aan de slag gaan, ik doe het zelf liever uit de losse pols. Het is durven. En dat is moeilijk. En wat doe je als het niet helemaal gaat zoals je wilt? Niets weggooien, hooguit gummen en verder gaan. In de workshop gaan we vooral heel veel tekenen.

Waarom?

Letters maken het leven zoveel leuker! Ik word blij van naar letters kijken – en natuurlijk van letters tekenen. Zonder al te veel hulpmiddelen, maar met een hoop lol. In de workshop leer ik je verschillende letters tekenen, die je weer met elkaar kunt combineren, of nog leuker, die je jezelf helemaal eigen kunt maken. Daarmee ga je een compositie maken. Ik leer je hoe.

Meedoen?

Kijk dan op de website van Handletters.nl. Daar staan de data waar ik binnenkort een handletter workshop geef. Ik zie je daar graag om je mooie handletters te leren tekenen. Wil je liever een besloten workshop of iets anders? Kijk dan bij de mogelijkheden.